+31 (0)547 388 599

De Brabantse Metaaldagen vinden plaats van 10 t/m 12 april 2019 in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. Dit gloednieuwe event is een unieke combinatie tussen vakbeurs en congres. Alles bij elkaar zullen zo’n 140 deelnemers een bijdrage leveren. 

Het event zal volledig in het teken staan van procesoptimalisatie en productieverbetering in de metaal- en maakindustrie en daarbij worden alleen deelnemers toegelaten die iets inhoudelijks toe te voegen hebben aan dit thema. Bijzonder aan De Brabantse Metaaldagen is dat alle partijen en bedrijven die hierbij relevant zijn aan bod komen en hun unieke perspectief en oplossingen presenteren. Dat betekent dat er niet alleen aandacht is voor de tastbare, concrete onderdelen van de industrie, zoals machines, materialen en gereedschappen, maar bijvoorbeeld ook voor software- en organisatorische oplossingen.

Procesoptimalisatie en productieverbetering zijn essentieel voor de ontwikkeling van de metaalindustrie. Tijdens de Brabantse Metaaldagen laat Romias Robotics de mogelijkheid van geautomatiseerd intern transport, als belangrijk onderdeel van industrie 4.0 (smart factory, zien. Op de stand zullen verschillende oplossingen voor het logistieke proces worden gepresenteerd waaronder de OTTO 100 en OTTO 1500. Kom dus met ook met uw unieke ondernemersvragen of gebruikersbehoefte naar onze stand B024 en laat u inspireren.   

Registreer u met onderstaande link voor gratis toegang tot De Brabantse Metaaldagen:

https://www.databadge.net/bmd2019/reg/?link=fb0c185f8dfd1cc5c72c

U vindt op debrabantsemetaaldagen.nl ook de deelnemerslijst en het complete programma.

We zien u graag op 10, 11 of 12 april!