+31 (0)547 388 599

De TechniShow Innovation Award is voor bedrijven die deelnemen aan TechniShow 2018 en een vernieuwend of nieuw product of een vernieuwde aanpak wat betreft proces, materialen en/of technieken hebben ontwikkeld. De innovatie moet leiden tot een significante verandering in economische en/of maatschappelijke zin.

De jury van de TechniShow Innovation Awards heeft uit 34 inzendingen in totaal vijftien nominaties gekozen die dit jaar voor het eerst worden uitgereikt in drie categorieën:
'Nieuw op de Benelux markt', 'Commerciële innovatie' en 'Made in de Benelux'. De inzendingen representeren de Smart Industry trends die de laatste jaren hun intrede hebben gedaan in de maakindustrie: digitalisering, robotisering, 3D-printen, automatisering en oplossingen om efficiënter en meer maatwerk te produceren.

Romias BV dingt met haar inzending mee met de Commerciële Innovatie Award. De inzending van Romias BV betreft de MAC-1500 mobiele, autonome en collaboratieve robot. De robot is in staat zichzelf te verplaatsen naar de plek waar hij nodig is en bepaalt hierbij zelf welke route hij neemt en kan zelfstandig om bewegende obstakels heenrijden. Verder maakt de MAC-1500 gebruik van de nieuwste collaboratieve technieken om een intrinsiek veilig systeem te garanderen die niet alleen naast,
maar ook met de mens kan werken. Nauwkeurigheid is ook geen probleem, alle MAC-uitvoeringen zijn uitgerust met een visionsysteem dat de laatste onnauwkeurigheden kan compenseren.

De winnaars van de drie Awards worden op 7 maart bekend gemaakt tijdens de Avond van de Maakindustrie. 

Lees hier meer informatie over de genomineerden van de Technishow Innovatie Award

Romias BV is exposant bij de Technishow 2018 van 20-23 maart in de jaarbeurs in Utrecht. 
Bezoek ons in hal 10, stand 10.C040. Registreer u hier gratis en voorkom lange wachtrijen tijdens de beurs.