+31 (0)547 388 599

News

Ook werken bij de innovatiefste automatiseerder?

26 May 2016

Romias is altijd op zoek naar enthousiaste mensen om haar team te versterken. Ter uitbreiding van ons team hebben we op dit moment meerdere openstaande vacatures. Interesse?


De Technishow Aftermovie is gereed!

19 May 2016

Op de TechniShow heeft Romias van dinsdag 15 t/m vrijdag 18 maart haar nieuwste innovaties gepresenteerd. Een van onze innovaties, onze Romias-MI, is naast genomineerd voor de Made in Holland Award ook winnaar van de Innovatie Award 2016. Om een impressie te geven van de beurs is hier de aftermovie!


Technishow groot succes

24 March 2016

De Technishow 2016 zit er weer op en we kunnen terugkijken op 4 succesvolle dagen. Met een totaal van 42.396 bezoekers en 420 exposanten, beide vijf procent meer dan vorig jaar, overtrof de Technishow de verwachtingen van zowel bezoeker als exposant.


Romias grote winnaar op de technishow

24 March 2016

Automatiseringsspecialist Romias heeft met de intelligente Romias-MI robotbesturing de 1ste prijs TechniShow Innovatie Award 2016 gewonnen.
De robotbesturing van Romias is bijzonder gebruiksvriendelijk en kan zonder voorkennis worden geprogrammeerd.


Ontmoet Hik & Simon

23 March 2016

Het is traditie bij Romias om elke Fanuc-robot die de werkplaats verlaat een naam te geven. Voor het barduo moesten nog twee namen gekozen worden. Tijdens de beurs, na het verkrijgen van een drankje konden bezoekers een keuze maken uit een tiental duo-namen of zelf een suggestie doen.


Stem op Romias!

13 February 2016

Romias heeft haar Romias-MI opgegeven als innovatie voor de Technishow Innovatie Awards 2016. De Romias-MI was al aangemerkt als innovatief waarbij Romias de status Innovator heeft gekregen. Onlangs zijn ook de nominaties bekend gemaakt die meedingen naar de Innovatie Award en de Romias-MI is ook genomineerd. In totaal zijn er tien bedrijven genomineerd waaronder de award wordt toegekend.